Shopron, Piata cu Viata!

Pentru că nouă, ca și vouă, ne pasă de cum a fost crescută și produsă hrana zilnică a celor dragi, am pus laolaltă, într-un concept unic în România, un Farmers Market ce reunește producători de fructe, legume, brânzeturi, carne și pește, vinuri și mulți alții.

Shopron Piață cu Viață, un proiect căruia i-am dedicat un spațiu generos de peste 15000 de mp, cu un design modern și extrem de atractiv, înseamnă produse autohtone proaspete, sănătoase, din producție locală și la preț de producător.

Poți afla aici poveștile tuturor brandurilor precum Doripesco, Sergiana, Măcelăria Brașoveană, la Sibieni, Velican și multe altele.

Nu poate fi nimic mai plăcut decât să întregești bucuria cumpărăturilor zilnice de produse proaspete cu un prânz la City Pizza, Xin Yue, Filalei Shaorma și un popas la Cafeteca, Cofetăria Muresana, Gelatomania, Beer Factory și multe altele.

La etaj, Glass Art Kraft vă așteaptă cu colecțiile de ceramică și sticlărie, precum și cu noile modele de globuri din sticlă pictate manual, ce pot fi personalizate pe loc în galerie.

Vom crea în fiecare lună și cu ocazia fiecărui eveniment special târguri de cadouri, ce vor pune laolaltă branduri din cât mai diverse domenii, pentru ca Shopron să devina universul cumpărăturilor familiei tale.

Cu Shopron, sărbătorile 2021 vor fi perfecte!

Adriana AraboluShopron