Grupul APAN. O echipa, o misiune, o poveste. A fi cei mai buni dintre cei mai buni

Grupul APAN a luat naștere în anul 1991 și este dovada clară a unui grup omogen de firme, care are ca principală activitate vânzarea de autovehicule, accesorii, piese de schimb, service și servicii auto. Grupul APAN însumează un număr de 10 brand-uri auto: Dacia, Renault, Nissan, Honda, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Audi, Volkswagen, fiecare cu showroom propriu, echipă de vânzări dedicată și un spațiu generos de expunere a autovehiculelor comercializate.

Principala misiune a grupului APAN este acea de a servi cele mai exigente cerințe prin servicii și produse de înaltă calitate.

Prin calitatea serviciilor, dăruirea și profesionalismul echipei APAN, Grupul însumează la acest moment peste 50.000 de autovehicule vândute. O echipă dedicată și în continuă dezvoltare, formată din peste 450 de persoane, este mereu la dispoziția clientului cu servicii de vânzare, service și logistică.

Brăila, Galați, București, Iași, Suceava, Prahova, Olt, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița și Vrancea sunt principalele locații ale Grupului APAN, unde clienții noștri beneficiază zilnic de oferte personalizate, puse la dispoziție de echipa caracterizată prin ambiție, determinare și profesionalism.

“A fi cei mai buni dintre cei mai buni” este motto-ul cu care Grupul APAN a început. De 30 de ani suntem #MereuÎnMișcare și avem toate motivele să credem că visele pot deveni realitate!

Grupul APAN este un one stop shop și ofera o gamă completă de servicii, precum consilieri de vanzari profesionisti, colaborarea cu firmele de top de leasing financiar și operațional: RCI Leasing, Unicredit Leasing, Deutsche Leasing, Delta Leasing, BCR Leasing, Raiffeisen Leasing, BRD Sogealese, Țiriac Leasing, disponibilitatea de a livra mașina și în alte zone ale țării, conform cu nevoile clientului,stație ITP, asigurări CASCO și RCA, servicii de garanții și post garanții, magazin piese de schimb, evaluări buy back și preluări mașini, centru daune, spălare auto.

Adriana AraboluGrupul APAN