Med Concierge Travel. Un proiect ambitios care pune Romania pe harta turismului medical

Med Concierge Travel este un facilitator în domeniul turismului medical din România, care are ca obiectiv să reprezinte cele mai renumite clinici private.

Proiectul a demarat în România în ianuarie 2016, iar în prezent există în portofoliu cele mai performante clinici private din domeniul stomatologiei, chirurgiei estetice, oftalmologiei, chirurgiei bariatrice și implantului de păr.

Scopul nostru este de a asigura pacienților străini și românilor din diaspora servicii medicale premium în Romania, la preturi acceptabile

De asemenea, oferim posibilitatea că, pe lângă un plan de tratament medical profesionist, pacienții să beneficieze și de o vacanță de neuitat în România.

Proiectul de turism medical Med Concierge Travel este susținut de o echipă de concierge (asistență), care are ca obiectiv analizarea cererii pacientului, construirea împreună cu managerii clinicilor a unui plan de tratament personalizat, asigurarea biletelor de avion și cazării pentru pacient și asistarea pe toată durata șederii în România.

Un alt aspect diferentiator în acest proiect este asigurarea asistenței de back-up în țara de reședință a pacientului, prin medicii parteneri cu care lucrăm în țările respective.

Ca obiective pe termen scurt, ne dorim ca acest proiect de reprezentare a României în sectorul de turism medical să fie promovat și cunoscut, iar în acest demers participăm la târgurile de turism medical din Europa, organizăm în România info-tripuri pentru a prezenta clinicile medicale și, împreună cu Ministerul Turismului, ne implicăm în acțiuni de promovare comune.

În același demers, colaborăm cu entități private și asociații de business din țara noastră, cu care facem planuri comune de vizibilitate în Europa pentru mediul antreprenorial din România.

Ionut Tudorache, Founder Med Concierge Travel

Adriana Arabolu