Povestea Unident. Doctor Petronela Luca

”Poveștile de succes încep de fiecare dată cu un vis! Un vis și efort sustinut... de o mare pasiune. Un vis care revine mereu și nu ne lasă până nu ia conturul realității și al succesului. El pornește inițial de la aspirațiile pe care le avem, de la pasiunea puternică, care apoi generează energia necesară îndeplinirii visului.

Fiecare dintre noi este unic prin înfățișare și poveste de viață. Pornind de la această idee, am creat Unident Group, un brand medical, ce acordă servicii integrate de medicină dentară avansată, radiologie dentară 3D, laborator dentar digital și educație medicală continuă, la nivel de excelență.

Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile altfel. Niciodată nu mi-a plăcut matematica, pentru că trebuia să obținem toți același rezultat și nu era loc de creativitate, originalitate, inovație. Așadar, am mixat știința medicală cu inovația, pasiunea și creativitatea, iar rezultatul este excepțional.

În 2001, am înființat prima companie Unident, intuind faptul că doar deținând o funcție de conducere, având libertatea de decizie, aș fi putut obține cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient al clinicii.

M-am concentrat pe toate nevoile, temerile și așteptările pacientului, am analizat aspectele precum sănătatea, confortul, siguranța și timpul petrecut de pacient în cabinet, toate acestea pentru a obține cel mai bun rezultat final.

Viziunea mea a fost aceea de a îmbunătăți rapid și pe termen lung sănătatea dentară a tuturor pacienților care ne trec pragul, folosind cele mai inovatoare tehnici si echipamente, precum și echipe medicale dedicate performanței.

Pentru orice vis, este nevoie însă de muncă și eforturi susținute. An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, unele, unice în România, pentru ca experiența pacienților în clinicile noastre să le depășească așteptările.

Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea, să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare. Prevenim afecțiunile dentare, prin programe complexe de profilaxie, tratăm afectiunile cu tehnologii inovatoare, educăm si monitorizăm pacienții post tratament, în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

Vă invităm să beneficiați de serviciile noastre medicale premium - marca Unident."

Dr Petronela Luca, Doctor în Științe Medicale

Manager General Unident Group