Club LA GAZON, langa Bucuresti. Vise din copilarie, devenite realitate

Imaginaţi-vă un parc mare, labirintic, plin de locuri secrete, de jocuri şi plante stranii. Puteţi citi pe o bancă sau mânca ceva bun, la restaurantul din parc, un loc discret şi confortabil. Puteţi face o plimbare călare sau puteţi juca minigolf. Sau puteţi lenevi pe peluze imense de gazon. Puteţi hrăni caii cu mere din livezi. Sau caprele, oile, păsările, iepurii. Puteţi adopta o pisică sau puteţi pescui. Sau alerga.

Sau puteţi face o petrecere cu prietenii, cu foc de tabără. Puteţi culege fructe de pădure sau fructe din pomi. Sau puteţi trage un pui de somn într-un hamac.

Seamănă toate acestea cu ce visam cu toţii în copilărie? Unii mergeam la ţară, la bunicii. Alţii doar ne doream asta. Dar spiritul acela de libertate, descoperirile naturii, aventurile, secretele, ni le amintim.

Acesta este Club LA GAZON. Aici am făcut cel mai mare teren de minigolf din Europa, pentru că este pe două hectare şi are 18 piste standard. Aici am făcut Ferma Pedagogică, locul unde grupurile de copii învaţă prin joacă. Şi centrul de echitaţie LA GAZON, unde 20 de cai absolut minunaţi aduc zilnic bucurii copiilor, dar şi adulţilor.

La început, FERMA PEDAGOGICĂ a fost un proiect de implicare socială a firmei RULOURI DE GAZON SRL. Aflată chiar în incinta fermei de gazon, FERMA PEDAGOGICĂ, adresată doar grupurilor şcolare, s-a deschis către familii. În timpul pandemiei, oamenii insistau să poată petrece timp aici.

Astfel, am dezvoltat Clubul LA GAZON, locul unde timpul curge altfel şi lumina este filtrată printre frunze şi flori. Suntem Ovidiu şi Ioana-Roxana Petrache şi ne putem cunoaşte aici, LA GAZON.