Kristian Brasoveanu. Hairstyling and beauty professional

photo credit Marian Badescu

photo credit Marian Badescu

Kristian este un hair artist cu formațiune de master de peste 10 ani, face parte din membrii de elită Wella Professionals și este managing partner al studio-ului Vanilla Hair – Constanța.

'Focusul meu în prezent este legat de ceea ce vreau să creez, de ceea ce vreau să mai învăț, despre ce mari maeștrii vreau să urmăresc la cursuri de perfecționare; să înțeleg natura femeii în strânsă legătură cu părul ei și ea insăși, ca să îi aduc aspectului său estetic, și automat vieții ei, un plus de valoare și calitate care i se potrivesc 100%. Și asta se vede pe clientele mele: sunt numai femei care se iubesc, care se îngrijesc de ele și de părul lor.'

Kristian este manager și fondator al brand-ului personal Kristian Brașoveanu - Hair and Beauty Professional din cadrul Vanilla Hair Studio, brand de hairdressing și styling reprezentativ în Constanța, accesat și de către expații din România, pentru transformări estetice remarcabile.

Kristian Brașoveanu inovează permanent, personalizează creațiile sale, este master trainer internațional și hair artist.

Dat fiind faptul că femeile care au trecut prin experienţa dură a cancerului şi-au pierdut şi podoaba capilară, Kristian Braşoveanu este parte a proiectului S.O.S. Sprijin-Obiectiv-Stil, ce are rolul de a face o schimbare în vieţile acestor femei.

“Îmi voi face întotdeauna loc în agendă pentru caritate, iar acest proiect mi-a oferit ocazia perfectă. Le voi putea aduce acestor femei un nou look, nu doar prin schimbări de coafură, ci şi prin restilizarea perucilor.”