Forest Retreat & Spa. Un proiect cu suflet, creat din dragoste pentru oameni si un stil de viata sanatos

Filozofia Forest Retreat & Spa se ramifică prin 5 puncte: relaxare, fitness, nutriție, educație și prietenie. Idealul nostru este să ne ajutăm oaspeții să creeze ritualuri de wellness bazate pe încredere, să își descopere propriile nevoi și dorințe și să se redescopere pe sine în armonie completă cu natura.

Misiunea noastră este să oferim servicii de cel mai înalt rafinament oaspeților ce apreciază nu doar o ambianță caldă și relaxantă, ci și energizantă deopotrivă. Avem o deosebită încredere în interconexiunea dintre corp, spirit și pamânt, și sperăm să aducem un plus acestei relații. Forest Retreat & Spa este gazda acelor oaspeți ce iși doresc pace în lume și simt că o pot iniția din interior.

La Forest Retreat & Spa echipa noastră reprezintă cea mai importantă resursă în îndeplinirea angajamentului față de oaspeți.

Forest Retreat & Spa cultivă un mediu de lucru în care se valorează diversitatea, calitatea vieții este stimulată, aspirațiile individuale sunt împlinite, iar povestea Forest Retreat & Spa este confirmată.

Proiectul Forest Retreat & Spa este unul cu suflet, creat din dragoste pentru oameni și un stil de viață sănătos!

Te invităm în lumea noastră spa, înnobilată cu design autentic, un loc în care frumusețea, confortul, cunoștințele și atenția personalizată sunt combinate armonios pentru a crea o experiență revigorantă de neuitat.