Povestea Regivero. Farmacist Specialist Laura Piscuc

Povestea Regivero a luat naștere din dorința de a găsi o soluție eficientă pentru problema căderii părului.

În 2015, am făcut un pas semnificativ în direcția visului nostru. Am accesat fonduri europene și am investit în dezvoltarea unei fabrici de producție în Carei, județul Satu Mare.

Astfel, Regivero a devenit mai mult decât o simplă linie de produse cosmetice pentru îngrijirea părului; a devenit un proiect ce și-a găsit locul în inimile noastre.

Crescuți în România postcomunistă, am fost martorii corupției și lipsei de modele în afaceri bazate pe valorile creștine. În ciuda tuturor provocărilor am visat la o țară transformată de oameni de afaceri care să integreze credința creștină cu afacerile.

Astfel a luat naștere Regivero, un brand dedicat îngrijirii părului, care depășește așteptările clienților prin utilizarea ingredientelor de înaltă calitate și în concentrație ridicată.

Cu fiecare produs creat ne-am propus să aducem un strop de schimbare în industria dermatocosmetică.

Succesul produselor Regivero este rezultatul unui efort susținut și al experimentelor desfășurate de-a lungul anilor.

Într-o industrie a frumuseții inundată de promisiuni exagerate, am dorit să fim altfel la Regivero, oferind produse eficiente care rezolvă cu adevărat problemele cu care se confruntă clienții noștri.

De aceea am creat Regivero. Fabricăm tratamente dermatocosmetice pentru oprirea căderii părului, regenerare intensă și eliminarea mătreții la fabrica noastră din România. Rezultatele sunt dovedite clinic și certificate de Uniunea Europeană.

Suntem unicul brand care oferă garanție de satisfacție, scheme de tratament personalizate și consultanță gratuită.

Noi credem cu tărie că părul frumos și sănătos este esențial pentru încrederea și starea de bine a fiecărei persoane.

Adriana Arabolu